Avui, dissabte 26 de març de 2001 Leonard Nimoy cumpleix 80 anys.
Anys i anys...per molts anys!!

En motiu del seu aniversari aquí us deixo algunes curiositats sobre l'actor que interpreta Spock.:
Fa 1,85m i és vegetarià.
Va néixer 3 dies després que William Shatner.
El seu fill Adam va ser director de dos capítols de "The Next Generation", i va tenir oportunitat de dirigir al seu pare a la sèrie "The Outer Limits" al capítol "I, Robot"de 1995, remake del de 1964.
El seu pare tenia una perruqueria a Boston, i va aprofitar la fama del seu fill per a oferir entre els seus serveis el "Tall Spock".

A l'episodi 11 de la temporada 2 de "The Big Bang Theory" Penny li dóna a Sheldon com a regal de nadal, un tovalló usat i autografiat per Leonard Nimoy, el que ocasiona el descontrol de Sheldon, atès que "amb això i un òvul sa podria tenir el seu propi Leonard Nimoy".
Veure vídeo
Va publicar una cançó amb el seu respectiu videoclip en honor a Bilbo Saquet, protagonista de la novel.la "El hobbit". La cançó es titula "The Ballad of Bilbo Baggins», i es pot trobar a YouTube.
Va tenir dues aparicions a "Los Simpson", quan Homer es torna conductor del nou monorail de Springfield i quan Homer descobreix un extraterrestre que resulta ser el Sr. Burns.
El paper del Sr. Spock es va oferir, originalment, a Martin Landau, qui va declinar l'oferta i va recomanar a Leonard Nimoy per al personatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada